UBA home

UBAnieuws
OverdeUBA
Bibliotheken
Producten en Diensten
Collecties
Digitale bibliotheek*

Informatiebalie
Zoeken
Reactie
English
 

Elektronische tijdschriften
Wijzigingen in oktober 2000
*  Laatste wijzigingen
*  Tijdschriften
*  Uitgevers


 
De UvA heeft toegang tot alle tijdschriften van Kluwer
---

Alle elektronische versies van de 595 tijdschriften van Kluwer zijn beschikbaar voor medewerkers en studenten van de UvA.
Alle tijdschrifttitels zijn opgenomen in de alfabetische overzichten in de Digitale Bibliotheek, ze moeten nog wel verwerkt worden in de Catalogus van de UvA.

Directe links naar de elektronische artikelen van Kluwer zijn toegevoegd aan een aantal belangrijke bibliografische bestanden beschikbaar bij de Bibliotheek van de UvA, zoals bijvoorbeeld Biological Abstracts, EconLit, ERIC, INSPEC, Linguistics and Languague Behavior Abstracts, MathSci, Medline, MLA Bibliography, Philosopher's Index, Political Science Abstracts, PsycINFO en Sociological Abstracts.
Via de UBA attenderingsdienst (ook bekend als SDI: Selective Dissemination of Information) kan u zoekprofielen voor bovenstaande bibliografische bestanden aanmaken.
31 oktober 2000

 
Andere tijdschriften die in oktober toegevoegd zijn
---

30 oktober 2000

 
Overige wijzigingen
---

 

Het UvA domein omvat alle PC's binnen de gebouwen van de UvA (werkplekken van medewerkers en studiecentra) en PC's van studenten en medewerkers van de UvA die een inbel abonnement bij het Informatiseringscentrum hebben.


Laatste wijzigingen: 29 movember 2000